Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
17.3.2022

Oulun kaupungin ja Voima Valmennus Oy:n sopimus jatkuu ensimmäisen optiovuoden

Yhteistyö Oulun kaupungin kanssa johtamis- ja esimieskoulutusten tuottajana on lähtenyt ensimmäisen kahden vuoden aikana käyntiin erinomaisesti. Valmentavan johtamisen koulutukseni on hyvin linjassa valmentavaa johtamista painottavan henkilöstöohjelman kanssa ja osallistujien palautteet kokonaisuuksista ovat olleet erinomaisia.

Voimassa oleva sopimus kattaa sekä konsernihallinnon kaikille yhteisesti järjestämät esihenkilöpassikoulutukset ja niiden jatkokoulutukset, että toimialakohtaiset räätälöidyt kokonaisuudet. Erityisesti Sivistys- ja kulttuuripalvelut -toimiala on ottanut räätälöidyt kokonaisuudet omakseen, ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut hyvin tiivistä. Teemoissa on korostunut valmentavan johtamisen lisäksi ratkaisukeskeisyys ja Valmentavan johtajan ratkaisukeskeiset työkalut -kokonaisuus on ollut sujuva jatkokoulutus Valmentava johtamisen perusteet -koulutukselle.

Teemoissa on korostunut valmentavan johtamisen lisäksi ratkaisukeskeisyys ja Valmentavan johtajan ratkaisukeskeiset työkalut -kokonaisuus on ollut sujuva jatkokoulutus Valmentava johtamisen perusteet -koulutukselle.

Monetra Oulu Oy on kilpailuttanut johtamis- ja esimieskoulutusten asiantuntijapalvelut ajalle 1.7.2020-30.6.2022. Hankinta sisältää kaksi mahdollista vuoden mittaista optiokautta, joista siis ensimmäinen lähtee käyntiin kesällä. Monetran päätöksen mukaan "Sopimukset ovat toimineet hyvin ja palvelleet tilaajan tarpeita, joten optiovuoden käyttäminen on perusteltua."

Kiitos Oulun kaupungille hyvin sujuvasta yhteistyöstä! Tästä on hyvä jatkaa.