Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
17.9.2020

Oulun kaupunki, Esimies- ja johtamiskoulutuksen asiantuntijapalvelut

Voima Valmennus Oy on valittu Oulun kaupungin Esimies- ja johtamiskoulutuksen asiantuntijapalveluiden tuottajaksi kaudelle 2020-2022. Sopimus kattaa lisäksi kaksi yhden vuoden mittaista optiokautta.

Voima Valmennus Oy on valittu tuottajiksi kaikkiin neljään osa-alueeseen:

Valmentava johtaminen ja esimiestyö (1.)

Viestintä- ja vuorovaikutustaidot esimiestyössä (2.)

Itsensä johtaminen (1.)

Muutosjohtaminen ja -viestintä (2.)

Jokaiseen osa-alueeseen on valittu kolme palveluntuottajaa. Kilpailutukseen osallistui yhteensä 18 eri kokoista koulutus- ja valmennusalan toimijaa.

Kilpailuksen myötä Voima Valmennus Oy:n Anu Autio on tuottamassa muun muassa Oulun kaupungin Esimiespassi-koulutuksia ja siihen liittyviä jatkokoulutuksia Oulun kaupungin henkilöstöstrategian mukaisesti. Henkilöstöstrategiassa ja johtamisen periaatteissa painottuvat valmentavan ja osallistavan johtamisen teemat, jotka ovat tiivis osa Anun yrityskohtaisia ja avoimia esimiesvalmennuksia. Sopimus mahdollistaa myös kaupungin eri toimialojen toimialakohtaiset esimiesvalmennukset, jotka täydentävät konsernitason Esimiespassi -kokonaisuutta.

Päätös valinnasta on tullut 24.6.2020 ja sopimus on allekirjoitettu elokuussa. Esimiespassikoulutukset alkavat syyskuussa 2020.