Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
4.12.2020

WTF Design hakee kasvua!

Millaista yhteistyö on parhaimmillaan? Yksinkertainen vastaus on, että yhteistyö parhaimmillaan on yhteistyötä molemmin puolin.

Voima Valmennuksen ilme oli jo keväällä 2019 hieman nuutunut ja aikansa elänyt. Etsin itselleni kumppania, joka osaisi visualisoida toimintani uuteen uskoon, vaikka itse en osannut sanoittaa kunnolla toiveitani. Löysin alalla toimivan helmen: raahelaisen WTF Designin.

WTF Design on vastannut Voiman uudesta ilmeestä, uudesta sivustosta uudella julkaisujärjestelmällä sekä uusilla toiminnoilla. Valmennusten ja niihin liittyvien tapaamisten sopimista helpottaa kalenterivaraukset, ja vaikka sinullekin näkymä näyttää hyvältä ja toimivalta, piilossa on varausjärjestelmän lisäksi vaikka ja mitä sekä minun että asiakkaideni työtä helpottavia toimintoja.

WTF Designin yrittäjän Sanna Paakkosen ja minun yhteistyö oli äärimmäisen helppoa. Ensimmäisestä tapaamisesta alkaen tuntui, kuin olisimme tunteneet aina. Myös WTF:n tiimin kanssa oli helppo tehdä hommia: he selvittivät vieraampiakin toiveitani ja saivat asiat toimimaan juuri parhaalla tavalla. Pienissäkään asioissa ei tuntunut hankalalta pyytää apua – jokainen työnön osallistunut oli aina ystävällinen ja helposti lähestyttävä.

Samalla kun WTF:n tiimi penkoi ja päivitti sivujani, porukalla heräsi kiinnostus Insights Discoveryn maailmaa kohtaan. Sanna näki helposti sen hyötyjen yhteyden oman yrityksensä kasvuun ja kehittymiseen ja siitä se ajatus sitten lähti!

Voiman nettisivut saatiin julki kesällä 2020 ja jo elokuussa yhteistyö alkoi toimia toiseenkin suuntaan. WTF:n tiimin ensimmäinen valmennuspäivä oli alkusyksystä, ja Sanna kertoo kokemuksistaan seuraavaa:

Kasvua hakevana yrityksenä halusimme ottaa askeleen eteenpäin myös tiimin kehittymisessä ja kasvussa. Voima Valmennuksen Anu Autio teki meille kaikille ensin henkilökohtaiset Insights Discovery -profiilit ja veti niiden pohjalta valmennuspäivän koko tiimillemme. Jälkeenpäin me yrittäjät saimme vielä oman sparrauksen johtamisen näkökulmasta.

Koko tiimimme oppi profiilien ja valmennuspäivän myötä paljon uutta itsestämme ja toisistamme, sekä omista kehittymisen kohteistamme. Tämän kaiken myötä tiimimme toiminta on entistäkin avoimempaa, vuorovaikutteisempaa ja tehokkaampaa. Lisäksi tiedämme kukin toistemme odotukset, toiveet ja tavoitteet, ja voimme tukea niissä toinen toisiamme. Nämä kaikki ovat juuri niitä asioita, mihin kasvuvaiheessa olevassa yrityksessämme haluamme panostaa – yhdessä tekemiseen ja kehittymiseen. Suurkiitokset Anu tästä ensimmäisestä kokonaisuudesta, jatkoa seuraa varmasti! Erittäin lämmin suositus!

Sanna Paakkonen
Toimitusjohtaja, WTF Design Oy

Kiitos Sannalle suosituksesta! Yhteistyö jatkuu edelleen suuntaan ja toiseen smiley