Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
28.3.2022

Asiakaskyselyn saldoa!

Voima Valmennuksen ensimmäisen asiakaskyselyn tulokset ovat täällä! Oli hurjaa ja hurjan mielenkiintoista kysyä asiakkailta, mitä he ovat yhteistyöstämme. Tokihan yhteistyön jatkuvuus kertoo jo paljon, mutta tässä vaiheessa oli hyvä saada faktaa fiiliksen tueksi. 

Kerään säännöllisesti osallistujilta palautetta valmennuksista. Erityisesti Insights Discovery -valmennukset ovat olleet tiukan seurannan alla jo vuodesta 2005. Niissä valmentajan asiantuntemus ja osaaminen -arvioinnin keskiarvo on tällä hetkellä 5,75/6. Samaa hyvää tasoa näyttää olevan myös yhteyshenkilöiden arviot yhteistyöstä kanssani!

Infograafista löydät avaintuloksia ja muun muassa kehittämisehdotuksia ja -ideoita kuvan alta.

Asiakaskysely.png

 

Suurin osa asiakaskyselyyn vastanneista oli valinnut minut yhteistyökumppaniksi suositusten kautta. Myös hyvät omat kokemukset olivat tärkeässä roolissa. Tämä vahvistaa omaa ajatustani siitä, että henkilökohtainen kohtaaminen on avain luottamuksen rakentamiseen – joko livenä tai etänä.

Kehittämistoiveissa korostui tarve saada lisätietoa: webinaareja toivottiin takaisin valikoimaan useammassa vastauksessa. Vastauksissa toivottiin myös pieniä tietoiskuja johtajuudesta valmennusten väliin – tähänkin tarpeeseen webinaarit vastaisivat hyvin. Osallistujien webinaarit ovatkin viimeisen vuoden aikana jääneet tauolle. Jos löydän niiden markkinointiin toimivan keinon, ne varmasti palaavat!

Suuri kiitos kaikille asiakaskyselyyni vastanneille. Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin pieni palkinto, ja siitä on mennyt tieto arvonnan voittajalle :) Palkintoja oli kahden kerran coachaus, ja voittaja oli Satu Lapinlampi Hiottu Oy:stä.