Insights Discovery® – itsetuntemusta, muiden ymmärtämistä ja ymmärryksen soveltamista

Tunne itsesi – ymmärrä muita – mukaudu ja kommunikoi tehokkaammin!

Voima Valmennus Insights Partner Logo.png

Insights Discovery -profiilit ja valmennukset tuovat ihmisten toimintatyylien erilaisuuden konkreettiselle ja helposti hyödynnettävälle tasolle. Henkilökohtaiset profiilit tuottavat unohtumattoman elämyksen ja tarjoavat johdatuksen Insightsin maailmaan. Osaavan valmentajan avulla sinä ja organisaatiosi saatte koko mallin hyötykäyttöön työyhteisöjen toiminnassa, johtamisessa ja organisaation kehittämisessä. Insights Discovery ei siis ole pelkkä profiili.

Olen yksi Suomen kokeneimmista Insights Discovery -valmentajista yli kahdeksantoista vuoden kokemuksella. Henkilökohtaiset profiilit ja kehittämisen taustalla oleva malli ovat oleellinen osa yritykseni palveluita:

Johtamisen kehittäminen

Työyhteisöjen toiminnan kehittäminen

Organisaatioiden kehittäminen

Myynnin kehittäminen
 

Mallia voidaan hyödyntää myös tiimipäivissä. Jatkovalmennuksissa sinä ja tiimisi opitte tiedon soveltamista työyhteisön, henkilökohtaisen kehittymisen ja johtamisen näkökulmista. Lataa esimerkki alta tai tutustu Voimaa! -palveluihin tarkemmin.

Lataa esimerkki Voimaa Tiimille! -valmennuksesta (PDF)

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen

Insights Discovery -värimaailma

Carl Jungin teoriaan pohjaava järjestelmä tuo ihmisten välisen erilaisuuden konkreettiseksi värimaailman kautta. Värit tukevat mallin ymmärtämistä ja hyödyntämistä valmennustapaamisten ja koulutuspäivien välillä sekä niiden jälkeen. Insights Discoveryn värimaailma on helppo kuljettaa läpi koko organisaation johtoryhmistä asiakasrajapintaan. Pitkäaikainen käyttö ja muutos ovat todennäköisempiä helpon ymmärrettävyyden ja muistettavuuden ansiosta.

Neljän tyypin väriympyrä
Insights Discovery Ryhmäympyrä

Joko teillä puhutaan väreistä? Lue lisää Insights Discoveryn värimaailmasta Voiman blogista!