Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
16.3.2023

Asiakaskyselyn saldoa 2023

Voima Valmennuksen toisen asiakaskyselyn tulokset ovat täällä! Ensimmäisen palautekyselyn tulos yllätti positiivisesti, ja näyttää siltä, että myös toinen jatkaa hyvällä linjalla. 

Kerään säännöllisesti osallistujilta palautetta valmennuksista. Erityisesti Insights Discovery -valmennukset ovat olleet tiukan seurannan alla jo vuodesta 2005. Niissä valmentajan asiantuntemus ja osaaminen -arvioinnin keskiarvo on tällä hetkellä 5,76/6. On mukava huomata jälleen, että myös yhteyshenkilöni ovat tyytyväisiä yhteistyöhön.

Infograafista löydät avaintuloksia ja muun muassa kehittämisehdotuksia ja avoimia kommentteja kuvan alta.

Asiakaskysely2023.png

Tällä erää kehittämisehdotuksia ei tullut kuin yksi – mutta se yksi oli sitäkin tärkemäpi. Palautteessa toivottiin ripautta pehmeyttä ja empaattisuutta: "Vuorovaikutuksessaan Anu on ystävällinen, selkeä, suoraviivainen ja määrätietoinen. Ripaus pehmeyttä ja empaattisuutta tekisi muutoin erinomaisista ja mielenkiintoisista valmennushetkistä / asiakastapaamisista ilmapiiriltään rennompia." Tämä kehittämisidea saa kyllä jatkossa huomiota!

Muutoin avoimissa kommenteissa toivottiin yhteistyön jatkoa. Sitä samaa toivon myös minä! Kiitos kaikille vastaajille arvokkaasta palautteesta heart