Syksyn valmennukset varataan nyt!

Tiimivalmennus! Myyntivalmennus! Esimiesvalmennus! KyllĂ€, kiitos! 🙂 KevÀÀn valmennukset siirtyivĂ€t verkkoon, ja sama mahdollisuus on myös syksyn valikoimassa. Tutustu tÀÀltĂ€ suosituimpiin tiimi-, johtamis- ja myyntivalmennuksiini! MikĂ€li et suoraan nĂ€istĂ€ löydĂ€ itsellesi sopivinta, ota yhteyttĂ€. Jokainen valmennuspĂ€ivĂ€ rÀÀtĂ€löidÀÀn aina tavoitteidesi mukaan.

LyhyemmÀt, mutta edelleen tehokkaat virtuaalivalmennukset hintoineen löydÀt tÀÀltÀ: Virtuaalivalmennukset tiimeille ja johtajille.


Suosituimmat tiimivalmennukset

Tiimivalmennuksissa suosituin on ehdottomasti ”Voimaa Tiimille! Tunne itsesi – ymmĂ€rrĂ€ muita” -valmennuspĂ€ivĂ€. Se johdattelee itsetuntemukseen Insights Discoveryn vĂ€rikkÀÀn maailman ja oman henkilökohtaisen Insights Discovery -profiilin kautta. Soita tai lĂ€hetĂ€ minulle viestiĂ€, niin suunnitellaan teidĂ€n tavoitteitanne vastaava tiimipĂ€ivĂ€!

Mikä lisää voimaa:

 • Opitaan lisää itsestä ja työyhteisön muista jäsenistä innostavalla, järkevällä ja hauskalla tavalla
 • Tiimin jäsenten vuorovaikutustaidot kehittyvät ja kommunikointi helpottuu
 • Itsetuntemus ja muiden ymmärtäminen tiimissä lisääntyy
 • Vältytään turhilta loukkaantumisilta tai väärinymmärryksiltä
 • Tiimin toimintaa voidaan johtaa ja kehittää erilaiset toimintatyylit ja tarpeet huomioiden
 • Tiimiytyminen, yhdessä tekeminen ja  yhteinen kieli auttavat rakentamaan luottamusta ja turvallisuudentunnetta tiimissĂ€
 • Kokemus oman työn hallinnasta vahvistuu
 • Ymmärretään oman ja muiden stressikäyttäytymisen vaikutus ja löydetään hallinnan keinoja
 • Opitaan hyödyntämään tehokkaammin omia vahvuuksia sekä henkilökohtaisesti että tiimin tasolla

Jos aikaa on kĂ€ytettĂ€vissĂ€si yksi pĂ€ivĂ€, tiimillesi sopii yhden pĂ€ivĂ€n kokonaisuus: Voimaa Tiimille! Voima Valmennus Oy (1 päivä)

Jos pystyt irroittamaan porukkasi kahdeksi pĂ€ivĂ€ksi – esimerkiksi yksi kevÀÀllĂ€ ja toinen syksyn kick-offina – valintasi antaa investoinnille enemmĂ€n hyötyĂ€. EnsimmĂ€inen pĂ€ivĂ€ keskittyy henkilökohtaiseen kehittymiseen ja toisessa huomio suunnataan tiimin toiminnan kehittĂ€miseen: Voimaa Tiimille! Voima Valmennus Oy (2 päivää)

Muita suosittuja tiimivalmennuksia» ovat tiimin sisÀisen toiminnan kehittÀmiseen keskittyvÀt work shopit (työyhteisötaidot, strategia, tavoitesuunnitelmat) sekÀ koulutukset muun muassa ratkaisukeskeisyydestÀ, muutosten kohtaamisesta sekÀ ajan- ja stressinhallinnasta.


Suosituimmat myyntivalmennukset

Samoin kuin tiimivalmennuksissa, Insights Discovery on taustalla myös suosituimmissa myyntivalmennuksissa. Voimaa Myyntiin! -kokonaisuudet keskittyvÀt H2H-myyntiin: taustalla on itsetuntemus, asiakkaan ymmÀrtÀminen ja aktiivinen luottamuksen rakentaminen.

MikÀ lisÀÀ voimaa:

 • Henkilökohtaisen vaikuttamis- ja myyntityylin tunnistaminen ja vaikutuksen tiedostaminen
 • Asiakkaan toimintatyylin tunnistaminen ja siihen vastaaminen
 • Erilaisten kommunikointi- ja pÀÀtöksentekotapojen tunnistaminen ja niihin vastaaminen
 • Tuloksellisemmat tapaamiset vaikuttamisen kehittymisen kautta
 • Myynnin kasvu ja asiakastyytyvĂ€isyyden parantuminen, tehokkaampi vaikuttaminen
 • MyyjĂ€n oman toiminnan kehittyminen asiakasprosesseja vastaavaksi

MyyntivalmennuspÀivÀt suunnitellaan aina tavoitteidesi mukaan. TÀssÀ esimerkinomaiset kokonaisuudet:

Yhden pĂ€ivĂ€n kokonaisuus lisÀÀ itsetuntemusta ja auttaa kehittymÀÀn myyjĂ€nĂ€: Voimaa Myyntiin! Voima Valmennus Oy (1 päivä)

Kahden pĂ€ivĂ€n kokonaisuus tuottaa enemmĂ€n hyötyĂ€ investoinnillesi: Voimaa Myyntiin! Voima Valmennus Oy (2 päivää)

Yksi suosituimmista ”myyntivalmennuksistani” on myyntivalmennus heille, jotka eivĂ€t koe olevansa myyjiĂ€! ”Myynnillinen ote asiakaspalvelussa” -kokonaisuus auttaa vastaamaan joko osaamisen kehittĂ€miseen tai koko kulttuurin kehittĂ€miseen myynnilliseen suuntaan. Ota yhteyttĂ€, niin jutellaan tĂ€stĂ€ lisÀÀ!


Suosituimmat esimies- ja johtamisvalmennukset

Esimiesten ja johtajien valmennuksissa on useimmiten kolme eri nÀkökulmaa: henkilökohtainen kehittyminen ja itsetuntemuksen lisÀÀminen, työyhteisön ja organisaation johtaminen sekÀ esimiesryhmÀn sisÀisen dynamiikan kehittÀminen. Fokus valitaan tavoitteidesi mukaan, ja alla olevissa esimerkeissÀ sivutaan nÀitÀ kaikkia. Jos haluat tukea esimiehiÀ pidempikestoisella valmennuksella», otathan yhteyttÀ!

Mikä lisää voimaa?

 • Oman toiminta- ja johtamistyylin tiedostaminen
 • Oman toiminta- ja johtamistyylin vaikutuksen tunnistaminen
 • Erilaisten toiveiden ja tarpeiden tunnistaminen mm. palautteen vastaanottamisessa, motivoitumisessa, päätöksenteossa, vuorovaikutuksessa, viestinnässä, muutoksissa jne.
 • Oman toiminta- ja johtamistyylin sovittaminen tilanteeseen sopivaksi
 • Esimiesryhmän sisäisen dynamiikan kehittyminen
 • Henkilökohtainen / ryhmän tavoitesuunnitelma johtamisen kehittämiseksi

Yhden pĂ€ivĂ€n kokonaisuudessa saat pintaraapaisun itsetuntemukseen ja muiden ymmĂ€rtĂ€miseen: Voimaa Johtamiseen! Voima Valmennus Oy (1 päivä)

Kaksi pĂ€ivÀÀ antaa aikaa itsetuntemuksen lisÀÀmiseen ja oman toiminnan kehittĂ€miseen johtamisen nĂ€kökulmasta, auttaa ymmĂ€rtĂ€mÀÀn syvemmin erilaisia toiveita ja tarpeita työyhteisössĂ€ sekĂ€ vastaa myös esimiesryhmĂ€n sisĂ€isen toiminnan kehittĂ€mistarpeisiin: Voimaa Johtamiseen! Voima Valmennus Oy (2 päivää)

PitkistÀ ohjelmista Valmentavan ja osallistavan johtamisen koulutus on ylivoimaisesti suosituin. Jos haluat muuttaa johtamiskulttuurianne valmentavaan suuntaan ja antaa esimiehillenne työkaluja ja innostusta ihmisten johtamiseen, otathan yhteyttÀ!