Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
19.3.2020

Avoimet webinaarit: muutos, etätyö, johtaminen ja stressinhallinta

Webinaarit muutokseen, etätyöhön, johtamiseen ja stressinhallintaan

 

EDIT: avoimet webinaarit löydät niiden omalta sivulta: https://www.voimavalmennus.fi/webinaarit

Avoimet, ilmaiset webinaarit saivat loistavan vastaanoton! Täältä pääset ilmoittautumaan seuraaviin.

Jokainen webinaari antaa sinulle konkreettisia työkaluja ja menetelmiä hyödynnettäväksi itsesi johtamisessa, muiden johtamisesssa, yhteistyössä sekä vuorovaikutuksessa. Etätyön yleistyttyä painotus on siinä, mutta opit sopivat erinomaisesti myös muihin työtilanteisiin.

Linkkien takaa löydät tarkemmat kuvaukset webinaareista. Nähdään verkossa!

STRESSINHALLINTA JA PALATUMINEN

Tunnistatko itsestäsi ensimmäiset stressin merkit? Tiedätkö, miten palaudut parhaiten?

Jokainen meistä reagoi stressiin yksilöllisesti. Liiallinen stressi näkyy käyttäytymisessämme ja useimmiten muut huomaavat sen meistä ennen kuin itse olemme tilanteestamme tietoisia. Tämä on useimmiten se vaihe, joka altistaa turhille väärinymmärryksille ja loukkaantumisille: emme ole tietoisia omasta vaikutuksestamme.

Tässä webinaarissa opit lisää omista reaktioistasi liian kovaan stressiin. Pääset tekemään suunnitelmaa sen välittämiseksi sekä kiinnität huomiota myös palautumiseen – aina liian kovaa painetta ei voi välttää.

Ke 12.5. klo 15-16: Stressinhallinta ja palautuminen

TYÖNTEKIJÄKOKEMUS JA JAKSAMINEN ETÄTÖISSÄ

”Ensimmäiset kaksi viikkoa meni adrenaliinin voimin. Nyt näen ihmisten uupuvan – he ovat henkisesti väsyneitä. Heillä on vaikeuksia keskittyä ja toimia tuottavasti. Kohtaamme tällä hetkellä koko ajan enemmän ahdistusta ja ärtymystä.” (*

Etätyö ja eristäytyminen vaikuttavat työntekijäkokemukseen, tuottavuuteen ja jaksamiseen. Miten työnantaja ja kollegat voivat auttaa?

Insights on tutkinut virtuaalisesti toimivia tiimejä vuonna 2019 ja saanut dataa myös kevään 2020 kokemuksista. Data osoittaa, että tämän kokemuksen myötä etätyö tulee yleistymään runsaasti – samoja kommentteja on jo nähty myös suomalaisyrityksissä.

Tässä webinaarissa pääset tutustumaan tutkimustuloksiin ja dataan: mitkä kolme asiaa kannattaa laittaa kuntoon pikimmiten?

*) Lainaus Insightsin tekemästä asiakastutkimuksesta / huhtikuu 2020. Vastaus kysymykseen: ”Mikä on suurin haasteesi tällä hetkellä?”.

Ti 19.5. klo 9-10: Työntekijäkokemus ja jaksaminen etätöissä

ERILAISUUS ETÄTÖISSÄ – TEHOKAS VUOROVAIKUTUS JA YHTEISTYÖ

Mitkä ovat omat vahvuutesi ja haasteesi etätöissä? Miten erilaiset toimintatyylit – Jäänsininen, Tulenpunainen, Auringonkeltainen ja Ruohonvihreä – näkyvät sinussa ja työyhteisössäsi?

Millaisia toiveita sekä tarpeita etätyöskentelyyn liittyy?

Tule mukaan saamaan tukea ja uutta näkökulmaa etätyön tekemiseen! Opit lisää itsestäsi ja muista värikkään Insights Discoveryn mallin kautta ja pystyt hyödyntämään oppimaasi välittömästi.

26.5. klo 11-12: Erilaisuus etätöissä – tehokas vuorovaikutus ja yhteistyö

JOHTAMISEN TEHOKKUUS – OMAN JOHTAJUUTESI KEHITTÄMINEN

Millainen johtaja olet? Missä haluat kehittyä?

Tiedät ehkä vastaukset kysymyksiin. Tässä webinaarissa saat uutta näkökulmaa johtajuutesi pohjalle Insights Discoveryn maailman kautta.

Tehokkaan tunnin aikana opit lisää itsestäsi johtajana ja esimiehenä. Opit käyttämään Insightsin tutuksi tullutta nelikenttää tehokkaan johtamisen työkaluna neljän johtajuuden ilmenemismallin kautta: mitä painotat tällä hetkellä? Mitä muutoksia sinun kannattaisi tehdä?

Tehokas johtajuus lähtee sinusta. Tehokas johtaja valitsee tietoisesti ja tarkoituksella parhaan mahdollisen lähestymistavan eri tilanteisiin. Tule mukaan ottamaan opit haltuun!

TIistai 2.6. klo 15-16: Johtamisen tehokkuus – oman johtajuutesi kehittäminen

MITEN VOIN AUTTAA?

Tarvitsetteko sinä tai työyhteisösi apua muutoksessa, etätyössä, johtamisessa tai stressinhallinnassa? Ota yhteyttä Anuun! Konsultointi on veloitusetonta toistaiseksi. Virtuaalivalmennusten esimerkkejä löydät täältä: Virtuaalivalmennukset tiimeille ja johtajille.

EDIT: Löydät ajantasaisen tiedon tulevista webinaareista jatkossa webinaarisivuilta täältä.

Avainsanat
Webinaari