Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
19.4.2022

Voima Valmennus Oy ja Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyöhön

Voima Valmennus Oy ja Kajaanin ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen pitkäjänteisestä organisaation kehittämisestä ja coachingkulttuurin rakentamisesta Kajaanin ammattikorkeakouluun.

Kehittämishankkeen lähtökohtana on menossa olevat suuret muutokset. Koronakriisi, työn murros ja teknologian aiheuttamat muutokset edellyttävät toimintatapojen muutoksia. Tukea tarvitaan niin oppilaitosten sisäisen toiminnan kehittämiseen kuin myös oppimisen onnistumista tukevan vuorovaikutuksen varmistamiseen. Muutosten keskellä on tärkeää pitää kiinni tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta – ja yhtälailla vahvistaa henkilöstön hyvinvointia.

Voima Valmennus Oy on tullut valituksi kehittämishankkeeseen markkinavuoropuhelun ja kilpailutuksen kautta. Hankinnassa käytettiin ns. käänteistä kilpailutusta: hinta ei varsinaisesti ollut kilpailutekijä, vaan valinnan perusteena olivat annetun hinnan puitteissa tehty toteutussuunnitelma sekä toimittajan osaaminen ja kokemus.

Miksi Voima Valmennus Oy valittiin?

Voima Valmennuksen Anu Autio sai sekä suunnitelmasta että valmentajan osaamisesta ja kokemuksesta täydet pisteet. Kajaanin ammattikorkeakoulu perusteli valintaansa muun muassa seuraavasti:

Toteutussuunnitelma oli selkeä, johdonmukainen ja käytännönläheinen:

  • Toteutussuunnitelma oli tehty juuri KAMKin tarpeita ja ajatuksia kunnioittaen, aiheissa on keskitytty KAMKin esiin nostamiin kohtiin ja sisältö on suunniteltu juuri KAMKin lähtökohdista käsin
  • Ajankäyttö toteutuksen osalta oli toivotunlainen: osallistujilla on aikaa keskittyä asioihin yhdessä sekä etä- että lähivalmennuksissa
  • Muutosta kuljetetaan yhteisten päivien välillä välitehtävillä, keskusteluilla ja ryhmätöillä
  • Valmennusohjelmassa on huomoitu koko organisaatio: johto, esihenkilöt ja työntekijät, ja aikaa on jaettu tasaisesti kaikkien osallistujien kesken
  • Toteutussuunnitelmasta näkyi ratkaisukeskeinen menetelmä ja Insights Discoveryn mukaan ottamista pidettiin hyvänä.

Anun osaamisen arvioinnissa huomioitiin pitkä coachingkokemus sekä valmentavan johtamisen kouluttaminen esihenkilöille ja johtajille. Myös valmentavan otteen kouluttaminen työyhteisöille huomioitiin valinnassa. Referenssien arvioinnissa painotettiin pitkiä yhteistyösuhteita ja kokemusta koulutuskentässä toimimisesta. Myös korkea palautteiden arvosana huomioitiin valinnassa.

Kehittämishanke toteutetaan KEVAn kehittämisrahalla. Hanke on julkinen ja hankkeen tuloksista julkaistaan tietoa muun muassa KEVAn kautta. Tervetuloa seuraamaan hankkeen etenemistä sekä Voima Valmennuksen, Anun että Kajaanin ammattikorkeakoulun sometileillä! Yhteistyö alkaa huhtikuussa 2022 johtoryhmän ja avainhenkilöiden ensimmäisten valmennuspäivien merkeissä.

Anu LinkedInissä
KAMK LinkedInissä

Lisätietoa hankkeesta Kevan sivuilta