Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
11.12.2023

Siikalatvan kunnan johtoryhmälle työkaluja johtamiseen ja kehittämiseen

Siikalatvan kunnan johtoryhmään tuli vuonna 2022 uusia jäseniä ja kunnanjohtaja Pirre Seppänen koki tärkeäksi tukea uuden kokoonpanon ryhmäytymistä ja yhdessä toimimista. Johtoryhmään haluttiin rakentaa mahdollisimman nopeasti hyvä yhteishenki ja ilmapiiri, jossa kaikki tekevät mielellään yhteistyötä ja pystyvät puhumaan avoimesti.

Avain näiden tavoitteiden saavuttamiseen oli itsetuntemuksen ja muiden ymmärtämisen vahvistaminen Insights Discovery -mallin kautta. Sisäisen dynamiikan kehittämisen lisäksi johtoryhmässä haluttiin saada työkaluja työyhteisöjen johtamiseen. Neuvottelujen ja suunnittelun lopputuloksena Siikalatvan johtoryhmä valitsi Voimaa Johtamiseen! -valmennusohjelman heille räätälöitynä kokonaisuutena.

Valmennusohjelman tavoitteet ja hyödyt

Myönteisen johtoryhmän kanssa oli valmentajana ilo työskennellä. Osallistujien aktiivisuus ja halu kehittää sekä kehittyä näkyi jokaisen valmennuspäivän aikana selkeästi. Kunnanjohtaja Pirre Seppänen kertoo kokemuksistaan seuraavaa:

"Johtoryhmämme osallistui vuonna 2023 nelipäiväiseen johtajien Voimaa Johtamiseen! -valmennusohjelmaan, jossa hyödynnettiin Insights Discovery -profiileita ja -mallia kehittämisen tukena. Tavoitteenamme oli vahvistaa johtoryhmämme yhteistyötä, kehittää itsensä johtamista ja parantaa valmiuksia erilaisten ihmisten johtamiseen yksilöinä ja ryhmänä.

Tavoitteenamme oli vahvistaa johtoryhmämme yhteistyötä, kehittää itsensä johtamista ja parantaa valmiuksia erilaisten ihmisten johtamiseen yksilöinä ja ryhmänä.

Johtoryhmässämme oli aloittaessa useita uusia jäseniä, ja halusimme oppia ymmärtämään toisiamme hyvin heti alusta lähtien. Olen aina ollut kiinnostunut persoonallisuutta kuvaavista testeistä, ja Insights Discovery tarjosi meille mahdollisuuden syventää tätä ymmärrystä.

Insights Discovery -malli tarjosi meille yksilölliset profiilit ja kokonaiskuvan johtoryhmästä. Prosessi ei ainoastaan tarjonnut työkaluja johtamiseen vaan myös vahvisti ryhmäytymistämme ja esihenkilövalmiuksiamme. Valmennuspäivien aiheet ovat helpottaneet työskentelyämme, ja erityisesti tuonut osaamista tunnistaa erilaisia persoonallisuuksia ja toimia tehokkaammin tiimissä. Myös itsetuntemukseni on lisääntynyt merkittävästi.

Tämä valmennusohjelma on ollut meille erinomainen investointi, ja jatkamme oppimista sekä kehittymistä tämän kokemuksen pohjalta.

Valmennuspäivien aikana johtoryhmämme sai arvokasta aikaa sisäiseen työskentelyyn, ja olemme oppineet paljon toisistamme. Tämä tulee helpottamaan vuorovaikutustamme ja päätöksentekoamme tulevaisuudessa. Tulemme hyödyntämään saamiamme profiileita ja materiaaleja myös jatkossa. Ne ovat arvokkaita työkaluja avoimen kommunikaation edistämiseen."

Suosittelen ehdottomasti Insights Discovery -mallia ja Anun valmennusta johtoryhmien ja johtamisen kehittämiseen. Se tarjoaa käytännöllisiä työkaluja ja syventää ymmärrystä tiimityöstä sekä itsensä ja muiden johtamisesta. Anun valinta valmentajaksemme perustui ystävän suositukseen, ja olen erittäin tyytyväinen päätökseen. Olet tuonut valmennukseen positiivisen ja innostavan otteen.

Tämä valmennusohjelma on ollut meille erinomainen investointi, ja jatkamme oppimista sekä kehittymistä tämän kokemuksen pohjalta."


Kiitos Pirre Seppänen ja koko kunnan johtoryhmä valmennusohjelmasta! Tästä on hyvä jatkaa sekä yhdessä että itsenäisesti. Kunnanjohtaja Pirre Seppäsen johtajuus on vakuuttanut myös muualla: hänet on valittu marraskuussa 2023 Lieksan kaupungin uudeksi kaupunginjohtajaksi!