Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
3.5.2024

Voimaa Yrittäjälle! -valmennus syksyllä 2024

Voima Valmennus Oy on mukana palveluntuottajana Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n Onnistuja – minä hyvinvoiva yrittäjä -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on tukea yrittäjien jaksamista ja hyvinvointia. Ne ovat ehdoton edellytys liiketoiminnan kannattavuudelle ja kasvulle.

Hanke toteutetaan EU:n rakennerahaston tuella, ja PPY sekä osallistuvat yrittäjät maksavat toteutettavista kokonaisuuksista omavastuuosuuden. Osallistuminen ei edellytä yrittäjäyhdistyksen jäsenyyttä.

Voimaa Yrittäjälle! -valmennus syksyllä 2024

Viisi valmennuskertaa sisältävän Voimaa Yrittäjälle! -valmennuksen aikana liikutaan sekä hyvinvoinnin että kovan liiketoiminnan alueilla, näitä ei yrittäjän kohdalla voi erottaa.

Osallistujat saavat ohjelman aikana henkilökohtaisen Insights Discovery -profiilin sekä työkaluja oman elämän ja toiminnan kehittämiseen, itsensä ja muiden johtamiseen (työntekijät, verkostot, asiakkaat), sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tavoitteena kokonaisuudessa on mm.:

  • Yrittäjän itsetuntemuksen lisääminen ja henkilöstön sekä verkostojen ymmärtäminen
  • Yrittäjän hallinnan tunteen parantuminen – työkaluja ja tietoa oman toiminnan ja liiketoiminnan  kehittämiseen
  • Yrittäjän ja tämän kautta yrityksen vahvuuksien ja kehittämiskohteiden tunnistaminen
  • Stressin merkkien tunnistaminen, stressistä palautuminen ja mahdollisuuksien mukaan stressin välittäminen
  • Resilienssin kasvattaminen ja yrityksen muutoskyvykkyyden vahvistaminen
  • Muutosten parempi käsitteleminen niin subjektina kuin objektina
  • Parantuneet vuorovaikutussuhteet niin omassa yrityksessä, verkostoissa, myynnissä kuin yksityiselämässäkin
  • Lisäksi eri alojen yrittäjien yhteistyön tukeminen sekä vertaistuen saaminen ja antaminen yrittäjäkollegoiden kesken
  • Osallistujat asettavat myös itselleen ajankohtaisia tavoitteita kehittymisen tueksi!

 

Voimaa Yrittäjälle! -valmennusohjelman sisältö

Valmennus toteutetaan verkossa, joten tapaamme aamukahvin ja aamupalan kanssa omien tietokoneiden ääressä! Verkkototeutuksesta huolimatta kokonaisuudessa päästään tutustumaan ja verkostoitumaan mukana olevien yrittäjien kanssa.

 

20.8.2024 klo 8-11: Yrittäjän vahvuudet ja kehittämisalueet.

Ensimmäisessä tapaamisessa perehdyt Insights Discoveryn malliin itsetuntemuksen vahvistajana ja hallinnan tunteen lisääjänä. Käymme läpi henkilökohtaiset Insights Discovery -profiilit ja pääset asettamaan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet oppimasi pohjalta. Yritys on usein yrittäjän näköinen – mitä sinun toimintatyylisi kertoo yrityksestäsi?

 

3.9.2024 klo 8-11: Yrittäjän stressireaktiot, stressinhallinta ja palautuminen. 

Toisen tapaamisen aiheena on omien sekä muiden stressin merkkien tunnistaminen Insights Discovery -mallin avulla. Perehdymme parhaiden palautumiskeinojen tunnistamiseen ja hallinnan tunteen lisäämiseen.

 

24.9.2024 klo 8-11: Yrittäjän ajan- ja ajattelunhallinta. 

Jokaisella meistä on omat haasteemme ja vahvuutemme ajanhallinnassa. Kolmannessa tapaamisessa pääset perehtymään omaan toimintaasi! Saat hyviä ajan- ja ajattelunhallinnan vinkkejä ja pääset suunnittelemaan henkilökohtaiset toimenpiteet.

 

15.10.2024 klo 8-11: Yrittäjän resilienssi ja muutosvalmius. 

Muutoksen kohtaaminen ja johtaminen – itsensä tai muiden – ei ole aina helppoa, mutta jokaisella on siihen omanlaisensa strategia. Tässä tapaamisessa opit ymmärtämään oman toimintasi vaikutusta itseesi ja muihin Insights Discovery -profiilin kautta, ja pääset kehittämään omaa resilienssiäsi sekä muutosvalmiuttasi. Pääset myös perehtymään siihen, millaisia seikkoja on hyvä huomioida liiketoiminnan muutoksissa ja siihen, miten vahvistaa yrityksesi muutosvalmiutta.

 

5.11.2024 klo 8-11: Tehokas, sujuva ja tuottava liiketoiminta.

Viimeisessä tapaamisessa Insights Discovery -mallia ja -profiileita hyödynnetään erilaisten vuorovaikutus- ja toimintatyylien ymmärtämiseen niin johtamisessa, verkostoissa kuin henkilökohtaisissa ihmissuhteissa. Lisäksi Insights Discovery liitetään selkeästi liiketoiminnan kehittämiseen: millainen yrittäjä, sellainen yritys.


Ilmoittaudu mukaan!

Valmennukseen mahtuu 20 osallistujaa ja samasta yrityksestä voi osallistua useampi osakas. Osallistujakohtainen omavastuuosuus on 10 % kokonaissummasta, 122,76 euroa (alv 0). 

Edit 8.6.2024: Ryhmä on täynnä! Jos tämä olisi kiinnostanut, ilmoitathan! Saat silloin ensimmäisten joukossa tiedon mahdollisista peruutuspaikoista ja tulevista uusista vastaavista toteutuksista.

Kokonaisuus on mahdollista räätälöidä yrityskohtaiseksi toteutukseksi. Ota yhteyttä, jos tämä vaihtoehto kiinnostaa!