Voima Valmennus Oy ja
Anu Autio

Perustin Voima Valmennus Oy:n vuonna 2009 tuomaan voimaa yrityksille ja organisaatioille. Keinoina voiman lisäämiseen ovat johtamisen ja työyhteisöjen kehittäminen sekä kehittämisprosessien ohjaaminen. Insights Discovery ja ratkaisukeskeisyys ovat työni sydän.

Valmentajana haluan ennen kaikkea vaikuttaa siihen, että ihmiset kokevat työniloa ja -imua. Haluan, että he pääsevät käyttämään osaamistaan ja haluavat työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla, ja että johtajilla on taitoa ja halua kehittyä ihmisten johtamisessa. Tästä seuraa organisaation tuloksellisuuden, koetun hyvinvoinnin ja motivaation kasvu. Tuloksellisuus ja hyvinvointi kulkevat siis käsi kädessä.

Hyvinvointi, tuottavuus, uudistuminen, tehokkuus, myönteisyys ja usko mahdollisuuksiin näkyvät kaikessa tekemisessä – niin asiakastyössä kuin omassa yrittäjyydessäni. Koulutan, valmennan, coachaan ja toteutan työnohjausta laajasti eri toimialoilla sekä organisaation eri tasoilla johtoryhmistä asiakasrajapintaan.

Tutustu minuun LinkedIn-profiilin kautta tarkemmin, soita tai sovi vaikkapa suoraan tutustumistapaaminen! Voit myös ladata CV:ni tästä.

t. Anu Autio