Voima Valmennus tuo voimaa yksilöille, tiimeille ja organisaatioille!

Missionani on tuoda voimaa yksilöille, tiimeille ja organisaatioille. Voima syntyy erinomaisesta johtamisesta, timanttisista työyhteisöistä sekä loistavasta asiakkaan kohtaamisesta. Näitä edelläkävijöiden toimintamalleja rakennan kaikissa johtamis-, työyhteisö- ja myyntivalmennuksissani.

Insights Discoveryn malli on valmennusteni sydän. Se on mukana lähes kaikissa ohjelmissa – joko osallistujien henkilökohtaisten Insights Discovery -profiileiden kautta tai taustamenetelmänä ohjaamassa kehittämistä.

Valmentajana haluan ennen kaikkea vaikuttaa siihen, että ihmiset kokevat työniloa ja -imua. Haluan, että he pääsevät käyttämään osaamistaan ja haluavat työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla, ja että johtajilla on taitoa ja halua kehittyä ihmisten johtamisessa. Tästä seuraa organisaation tuloksellisuuden, koetun hyvinvoinnin ja motivaation kasvu. Tuloksellisuus ja hyvinvointi kulkevat siis käsi kädessä.

Hyvinvointi, tuottavuus, uudistuminen, tehokkuus, myönteisyys ja usko mahdollisuuksiin näkyvät kaikessa tekemisessä – niin asiakastyössä kuin omassa yrittäjyydessäni. Koulutan, valmennan, coachaan ja toteutan työnohjausta laajasti eri toimialoilla sekä organisaation eri tasoilla johtoryhmistä asiakasrajapintaan.

Tutustu minuun LinkedIn-profiilin kautta tarkemmin, soita tai sovi suoraan tutustumistapaaminen! Voit myös ladata CV:ni tästä.

voimavalmennus_anu_profiili.png

Terveisin,
Anu Autio