Skip to main content
22.5.2015

Valmentavan ja osallistavan johtamisen koulutus oppisopimuksella

Oulun seudun ammattiopiston Oppisopimusyksikkö on myöntänyt Valmentavan ja osallistavan johtamisen koulutukseen oppisopimusrahoituksen. Näin ollen oppisopiskelijaksi valitut saavat koulutuksen veloituksetta!

Tutustu koulutuksen sisältöön ja ilmoittaudu koulutukseen täältä. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätiedot oppisopimusilmoittautumista varten.

Oppisopimusopiskelijan tulee olla yrittäjänä, työntekijänä esimiesasemassa tai tehtävissä, joissa ohjaa jatkuvasti muiden toimintaa työyhteisössä. Työtä pitää olla vähintään 25h/vko. Yhtä aikaa ei saa olla opiskelijana julkisella rahoituksella toimivassa oppilaitoksessa / ohjelmassa yliopisto-opintoja lukuunottamatta. Voima Valmennus Oy ja OSAO:n Oppisopimusyksikkö valitsevat oppisopimukseen osallistuvat ilmoittautumisen ja hakemuksen perusteella. Oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti!

OSAOn tehdessä lopullisia päätöksiä oppisopimuksesta ensisijalla ovat pk-sektorin yritykset. Mikäli työskentelet suuryrityksessä, julkishallinnossa tai kolmannella sektorilla, kannattaa ilmoittautua ja laittaa hakemus menemään: mikäli paikkoja on, oppisopimukseen on mahdollisuus myös muilla. Lopullinen tieto oppisopimuksesta tulee kaikille ennen oppisopimuksen orientaatiopäivää 8.9.2015. Mikäli oppisopimustasi ei jostain syystä tuolloin ole hyväksytty, voit tulla mukaan omarahoitteisesti, yrityksen maksamana tai jättäytyä pois koulutuksesta.

Mikäli oppisopimuksen muut ehdot eivät täyty kohdallasi, olet tervetullut koulutukseen omarahoitteisena opiskelijana.