Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
7.3.2017 / Anu Autio

Tiistain tiimitreeni lomailee talvilomaviikolla!

Kaikki eivät kuitenkaan pääse talvilomalle yhtä aikaa. Tässä muutama vinkki lomailuun myös arjen keskellä!

  1. Riko rutiineita! Muuta aamun askareita, vaihda lounassuunnitelmia, jätä jotain tekemättä ja tee jotain toisin. Arjen keskellä lounas eri paikassa tai eri seurassa tuo piristystä.
  2. Ota aikaa itsellesi! Käy yksin elokuvissa tai lähetä sinne muu perhe, varaa aika kampaajalle tai parturiin, lähde kävelylle tai uppoudu hetkeksi hyvän kirjan pariin – pääasia että tekeminen on vain sinun. Muista, että tämän ei pitäisi olla luksusta vaan ennemminkin osa tavallista olemista!
  3. Ota oikeasti aikaa perheelle! Arjesta irroittautuminen vaikkapa yhteisessä pulkkamäessä saa arjenkin tuntumaan lomailulta.
  4. Käytä aikaa ystäviisi! Some on näppärä keino seurata ystäväpiirin kuulumisia, mutta suhteen hyödyntämiseen, ylläpitoon tai syventämiseen siitä ei ole. Jokainen meistä kaipaa muutakin kuin työn ja perheen parissa pyörimistä – varaa siis kalenteriin ystäväaikaa, vaikka seuraava mahdollisuus olisikin vasta kuukauden kuluttua.
  5. Sulje some, laita työpuhelin pois näkyviltä (tai ainakin vaimenna sähköpostit) ja malta olla ilman informaatiotulvaa. Saatat huomata, että arki rauhoittuu huomattavasti, kun vapaa-ajalla keskityt vapaa-aikaan ja työajalla töihin.

Jos tuntuu, että näille ei ole aikaa, merkitse kaikki kalenteriin hyvissä ajoin etukäteen. Spontaaniuden viehätys katoaa, mutta lomailun fiilis säilyy.