Skip to main content
13.3.2020

Erilaisuus etätöissä -webinaarit

Erilaisuus etätöissä haastaa sekä työyhteisöjä että esimiehiä. Koronavirus on aiheuttanut usealla työpaikalla tilanteen, jossa etätyöt ovat välttämättömiä. Nämä webinaarit on suunniteltu tueksi ja avuksi erilaisuuden ymmärtämiseen ja huomioimiseen etätöiden näkökulmasta.

Webinaarit sopivat niin etätöitä tekeville kuin etätyötä johtaville ja ohjaaville. Olitpa jo kokenut konkari tai vasta-alkaja, opit varmasti uutta itsestäsi ja muista!

ERILAISUUS ETÄTÖISSÄ

Mitkä ovat omat vahvuutesi ja haasteesi etätöissä? Miten erilaiset toimintatyylit – Jäänsininen, Tulenpunainen, Auringonkeltainen ja Ruohonvihreä – näkyvät sinussa ja työyhteisössäsi? Millaisia toiveita sekä tarpeita etätyöskentelyyn liittyy?

Tule mukaan saamaan tukea ja uutta näkökulmaa etätyön tekemiseen! Opit lisää itsestäsi ja muista värikkään Insights Discoveryn mallin kautta ja pystyt hyödyntämään oppimaasi välittömästi.

Erilaisuus etätöissä, su 15.3.2020 klo 13-13.45

Erilaisuus etätöissä, ma 16.3.2020 klo 17.30-18.15

Erilaisuus etätöissä, ti 17.3.2020 klo 13-13.45

AJAN- JA AJATTELUNHALLINTA

Tässä webinaarissa opit jälleen lisää itsestäsi ja muista etätyön näkökulmasta. Mitkä ovat eri preferenssien ajanhallinnan vahvuudet? Entä haasteet? Millaisilla pienillä vinkeillä omaa ajanhallintaa voisi kehittää?

Webinaarissa sivutaan myös ajatusta, että etätyössäkään ajanhallinta ei ole vain yksilön asia, vaan kuuluu koko työyhteisölle. Miten tämän voisi huomioida paremmin koko yhteisön tasolla?

Ajan- ja ajattelun hallinta ti 17.3. klo 14.30-15.15

Ajan- ja ajattelun hallinta ke 18.3. klo 12.30-13.15

Tilaa Voima Valmennuksen uutiskirje sivun alalaidasta, niin saat tiedon seuraavista webinaareista suoraan sähköpostiisi. Nähdään webinaareissa!

EDIT: seuraa avoimien webinaarien tilannetta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Avainsanat
Webinaari