Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
19.9.2018 / Anu Autio

Waude mikä alkusyksy!

Voiman syksy on pyörähtänyt käyntiin todella vauhdikkaasti mielenkiintoisten valmennusten parissa. Waude millaisia ihmisiä olen saanut taas tavata ja auttaa pienen matkan eteenpäin!

Tässä muutama esimerkki omien toimialojensa edelläkävijöistä, joiden kanssa olen saanut aloittaa tämän työkauden:

  • Goodwiller Oy kehittää painetun älyn tekniikan avulla itsediagnostiikkatuotteita (www.goodwiller.fi). Ensimmäinen tuote on nopea, luotettava ja kätevä promilletesti – kaikkien saatavilla kaupoista: www.promilles.fi.
  • Kuulu Oy pelastaa someen eksyneet ja Googleen kadonneet! Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto, jolla on toimistot Oulussa ja Helsingissä: www.kuulu.fi.
  • Monetra Oy tarjoaa ratkaisuja kuntien tarpeisiin: henkilöstö- ja taloushallintopalvelut, rekrytointipalvelut ja hallintopalvelut kätevästi koko Suomessa kuntien inhouse-yhtiönä. Monetra laajenee vauhdilla: tällä hetkellä fokuksessa ovat mm. Pirkanmaa ja Keski-Suomi. www.monetra.fi.
  • Semex Finland Oy tarjoaa suomalaisille maatiloille laadukkaita sonneja ja alkioita, ja tekee tiloille jalostusneuvontaa. Pieni yritys haastaa toden teolla perinteistä toimialaa! www.semex.fi
  • Uniresta Oy tuottaa Uniresta-brändin alla opiskelija- ja henkilöstöravintolapalveluita: www.uniresta.fi. Toinen puoli on ihanat H2O -ravintolat, jotka keskittyvät terveellisyyteen, luomuun ja lähiruokaan: www.health2organic.fi.

Kiitos kaikki ihanat osallistujat! Tästä on hyvä jatkaa kanssanne toteutuksella, seurannalla ja / tai seuraavalla valmennuksella!

Tiesitkö, että kaikki valmennukseni ovat täysin toimialariippumattomia? Kaikkia toimialoja yhdistää yksi yhteinen tekijä: ihmiset. Ihmisten toiminta ja ihmisten välinen vuorovaikutus kaikkine vivahteineen, vahvuuksineen ja haasteineen ovat läsnä toimialasta riippumatta. Edelläkävijäyritykset ottavat ihmiset kehittämisen fokukseen ja kehittävät toimintaansa ihmiset edellä.