Skip to main content

 

 

 

 

voimavalmennus_anu_profiili.png

Anu Autio

Valmentaja, toimitusjohtaja

 

soita.svg  040 751 4543

email.svg  anu.autio@voimavalmennus.fi

 

 

Varaa maksuton tapaaminen

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä
4.4.2017 / Anu Autio

Insights Discovery -profiili: Toimintasi vahvuudet

Arvatkaas mitä olen kuullut viime aikoina useampaan otteeseen? Sen, että Insights Discovery -profiilista nousevat vahvuudet tuntuvat vähän oudoilta ja että vahvuuksia täytyy pohdiskella ja mietiskellä. Osallistujat ovat tällä tarkoittaneet sitä, että on vaikea nähdä omia vahvuuksia vahvuuksina, kun tuntuu ”että kaikkihan nyt ovat tällaisia”! Kerronpa teille valmentajana, että näin ei ole.

Ottakaa Insights Discovery -profiileistanne ”Vahvuuksia” -sivu esiin ja käykää jokaisen sivua yhdessä läpi. Mitä vahvuuksia itse kullekin on kirjattu? Miten ne näkyvät käytännössä?  Pyytäkää myös palautetta muilta: mitä vahvuuksia muut näkevät toiminnassanne.

Mikäli tiimissänne on erilaisia profiileita, huomaatte että kirjatut vahvuudet ovat hyvinkin erilaisia. Arvostakaa siis jokaisen vahvuuksia ja pohtikaa, miten pääsette entistä enemmän hyödyntämään niitä työilmapiirin kehittämisessä ja työn tekemisessä.

Mikäli tiiminne koostuu ”samankaltaisista” profiileista, saattaa olla että vahvuuksia löytyy samalta suunnalta paljon. Miten vahvuutenne yhdessä tukevat toimintaa ja tiimin tavoitteiden saavuttamista? Miten samankaltaisuus vaikuttaa työilmapiiriin ja työn tekemiseen?

Muistattehan, että myös profiilin muista osioista löytyy vahvuuksianne, lisäksi niitä löytyy runsain määrin profiilikuvauksen ulkopuolelta! Mikäli teillä ei ole käytössänne omia profiileita, mietittehän muutoin jokaisen vahvuuksia vuorovaikutuksen,  tiimin toiminnan ja työskentelyn näkökulmasta.

vahvuudet.png