Insights Discovery® – itsetuntemusta, muiden ymmärtämistä ja ymmärryksen soveltamista

Tunne itsesi – ymmärrä muita – mukaudu ja kommunikoi tehokkaammin! Insights Discovery -profiilit ja valmennukset tuovat ihmisten toimintatyylien erilaisuuden konkreettiselle ja helposti hyödynnettävälle tasolle. Henkilökohtaiset profiilit» tuottavat unohtumattoman elämyksen ja tarjoavat johdatuksen Insightsin maailmaan. Osaavan valmentajan avulla saat koko mallin hyötykäyttöön työyhteisöjen toiminnassa, johtamisessa ja organisaatiosi kehittämisessä – Insights Discovery ei ole pelkkä profiili!

Voima Valmennus Oy:n Anu Autio on yksi Suomen kokeneimmista Insights Discovery -valmentajista yli neljäntoista vuoden kokemuksella. Henkilökohtaiset profiilit ja malli kehittämisen taustalla ovat oleellinen osa Voiman palveluita: johtamisen», työyhteisöjen toiminnan» ja organisaatioiden» kehittämistä.

Yksinkertaisimmillaan mallia voidaan hyödyntää tiimipäivissä (katso esimerkki tästä: Voimaa Tiimille!») Jatkovalmennuksissa opit tiedon soveltamista työyhteisön, henkilökohtaisen kehittymisen ja johtamisen näkökulmista.

Ota yhteyttä Voiman Anuun – soita 040 751 4543 tai laita viestiä toiveistasi tai kysymyksistäsi!

Yhteydenottopyyntö / Insights Discovery

Insights Discovery -värimaailma

Carl Jungin teoriaan pohjaava järjestelmä tuo ihmisten välisen erilaisuuden konkreettiseksi värimaailman kautta. Värit tukevat mallin ymmärtämistä ja hyödyntämistä valmennustapaamisten ja koulutuspäivien välillä sekä niiden jälkeen. Insights Discoveryn värimaailma on helppo kuljettaa läpi koko organisaation johtoryhmistä asiakasrajapintaan. Pitkäaikainen käyttö ja muutos ovat todennäköisempiä helpon ymmärrettävyyden ja muistettavuuden ansiosta.

Joko teillä puhutaan väreistä? Lue lisää Insights Discoveryn värimaailmasta Voiman blogista!