Voiman myyntikoulutukset: Voimaa Myyntiin!

Myyntikoulutus B2B- ja B2C -myyjille – keskiössä ihmisten kohtaaminen

Voima Valmennuksen myyntikoulutukset perustuvat itsetuntemuksen lisäämiseen, asiakkaan ymmärtämiseen ja tämän tiedon pohjalta luottamuksen rakentamiseen. Oli kyse sitten B2B- tai B2C -myynnistä, kyseessä on aina ihmisten kohtaaminen, jossa vuorovaikutus ja tunnelma määrittävät usein koko yhteistyönprosessin jatkon

Tavoitteena on kehittää myyjien henkilökohtaista toimintaa mutta myös myyntitiimin sisäistä dynamiikkaa. Myyntitiimin johtaminen ja myynnin sekä muiden toimintojen yhteensovittaminen usein unohtuu myynnin toimintaa kehitettäessä – myös ne tulevat huomioiduiksi Voiman koulutuksissa. Lisäksi Voiman myyntikoulutus taklaa yhden suurimmista haasteista: sen, että asiakaspalvelu tai toteuttava henkilöstö ei näe omaa rooliaan myyjänä.

Voiman myyntikoulutukset on tarkoitettu esimiehille, myyjille ja myynnin esimiehille sekä asiakasrajapinnassa työskenteleville:

  • Tehokas myynti – omaan myyntityyliin tutustuminen ja sen kehittäminen
  • Asiakkaan ymmärtäminen ja luottamuksen rakentaminen
  • Myynnillinen ote asiakaspalvelussa
  • Myyntitiimin johtaminen
  • Myyntitiimin yhteistyö
  • Myynnin ja muiden toimintojen yhteensovittaminen

Parhaimmillaan Voiman tuki myynnille ei ole pelkkä koulutus, vaan myynnin ja myyjien kehittämiseen hyödynnetään pidempiaikaista sparrausta ja valmennusta. Osana myynnin kehittämistä hyödynnetään Insights Discovery -myyntiprofiilia ja -menetelmää ». Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän myyntitiimillenne paras mahdollinen tuki!

Voima Valmennus Oy:n yrittäjänä ja vastuuhenkilönä valmennus-, koulutus- ja kehittämisohjelmissa toimii Anu Autio. Sovi tutustumistapaaminen Anun kanssa soittamalla 040 751 4543 tai lähetä viesti sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.