Hyvää Joulua ja mahtavaa Uutta Vuotta 2017 asiakkaille ja valmennuksiin osallistuneille, yhteistyökumppaneille sekä muille vuoden aikana mukana olleille!

Vuosi 2016 on ollut yrittäjä- ja valmentajaurani tiivistahtisin. Erityskiitos ihanille asiakkailleni, joiden kanssa yhteistyö on sujunut suunniteltujen prosessien mukaisesti hyvällä fiiliksellä. Kiitos myös omille palveluntarjoajilleni, jotka olette olleet mahdollistamassa toiminnan kehittämistä ja kehittymistä.

Yksi asia on yhdistänyt lähes kaikkia valmennus- ja koulutuskeskusteluita ja muitakin kohtaamisia vuoden aikana: kokemus ajan puutteesta. Esimiehillä ei tunnu olevan riittävästi aikaa johtaa ihmisiä ja ihmisillä ei ole riittävästi aikaa tehdä laadukasta ja huolellista työtä. Työn tekemisen ja johtamisen muuttuessa tarvitaan entistä enemmän perustyöhön käytettävän ajan lisäksi aikaa reflektointiin, pohdintaan sekä oman työn ja työyhteisön tekemisen suunnitteluun.

Joululahjaksi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille olen koostanut kaikki vuoden 2016 Voiman blogissa julkaistut Tiistain tiimitreenit yksiin kansiin. Toivon, että tästä on apua ajan ottamiseen. Lataa itsellesi kooste alta!

Lataa tästä Tiistain Tiimitreenit vuodelta 2016 käyttöösi!